Boeken bestellen bij jouw lokale boekwinkel? Doen!

Op mijn website komen veel boeken voorbij (zie de pagina BOEKEN). Vaak zijn dit boeken die ik van uitgevers heb ontvangen voor een recensie. Je kunt deze boeken (en vele andere boeken) meteen bestellen via de link van Libris Boeken die ik heb geplaatst. Libris Boeken is een samenwerking van zelfstandige boekwinkels in ons land. Wanneer jij jouw boek bestelt via de link op mijn website ontvang ik een percentage van de prijs en voor jou blijft uiteraard de prijs gelijk. Boeken kunnen door jouw gekozen boekwinkel ook thuis bezorgd worden. 
Let Op : Niet bij elke browser is de link naar Libris zichtbaar. Wel zichtbaar is altijd de link naar Boekhandel Roodbeen (Nijkerk) en van daaruit kun je naar jouw favoriete boekwinkel gaan. Kijk voor de links in de rechterkolom.   

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.