bestellen?

De uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig heeft deze blog Willem’s Wonderlijke Wandelingen opgenomen in haar Affiliate Program. Dit houdt in dat bijgehouden wordt wanneer bezoekers van mijn blog doorklikken naar de website van Gegarandeerd Onregelmatig én op die website één of meerdere wandelgidsen kopen. Bij meerdere aankopen door bezoekers vanaf mijn weblog ontvang ik een gratis wandelgids (naar keuze) van de uitgever.
Met andere woorden: je kunt naar je plaatselijke boekwinkel gaan, maar ook via mijn weblog wandelgidsen van Gegarandeerd Onregelmatig aanschaffen.

Naast de wandelgidsen van Gegarandeerd Onregelmatig komen er vele andere boeken voorbij op mijn website (zie de pagina BOEKEN). Vaak zijn dit boeken die ik van uitgevers heb ontvangen voor een recensie. Je kunt deze boeken (en vele andere boeken) meteen bestellen via de link van Libris Boeken die ik heb geplaatst. Libris Boeken is een samenwerking van zelfstandige boekwinkels in ons land. Wanneer jij jouw boek bestelt via de link op mijn website ontvang ik een percentage van de prijs en voor jou blijft uiteraard de prijs gelijk. Boeken kunnen door jouw gekozen boekwinkel ook thuis bezorgd worden. 
Let Op : Niet bij elke browser is de link naar Libris zichtbaar. Wel zichtbaar is altijd de link naar Boekhandel Roodbeen (Nijkerk) en van daaruit kun je naar jouw favoriete boekwinkel gaan. Kijk voor de links in de rechterkolom.   

Advertentie

6 gedachten over “bestellen?

 1. Mooie verhalen, maar waarom geen verwijzing naar een digitale route beschrijving en GPS track, zoals op de wandelzoek pagina?

  Like

  1. Bedankt voor je reactie, Theo. Op de pagina van Klompenpaden heb ik nu een verwijzing gezet naar de website van Klompenpaden. In de kolom met LINKS heb ik een verwijzing naar de Wandelzoekpagina staan. Ik zou meer verwijzingen naar die pagina kunnen doen. Om het werk van Wandelzoekpagina nog wat over te doen lijkt me niet nuttig. Ik denk er nog verder over na.

   Like

 2. Hallo Willem, leuke informatieve site 🙂 Heb je toevallig ook een gpx-track van het Thornspiccerpad ?
  Gr. Roy

  Like

   1. Hoi Willem, dank je wel voor je reactie 🙂 De site en de app heb ik al bezocht, alleen wilde ik nog graag de gpx aangezien we een ddeel van de route anders wilden lopen om meer kilometers te maken. Met een gpx kan ik dan goed zien hoe de route loopt en waar we het beste het alternatief kunnen gaan lopen…maar helaas is deze nergens te vinden, ws omdat de route vrij nieuw is.
    Gr. Roy

    Like

    1. Wanneer je wandelt met de route in de App in de aanslag volgt de cursor in de App jouw route. Dan kun je extra km wandelen en zie je ook waar het klompenpad loopt.
     Je zou ook een berichtje naar de website kunnen sturen met de vraag om het gpx bestand van die specifieke route.

     Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.