wandelen over de onbekende Veluwe

Wandelen over de onbekende VeluweDe Veluwe.

Geboren ben ik er.

Getogen ben ik er.

Gewandeld heb ik er door de bossen.

Gespeurd naar wild op vroege ochtenden en late avonden.

Gewandeld heb ik vierdaagsen.

Daarna vertrokken en gezworven.

Weer teruggekeerd.

Weer vertrokken.

Nu aan de rand van de Veluwe, in een vallei.

De onbekende Veluwe, staat er in de titel van de wandelgids die ik vandaag ontving van Uitgeverij Gagarandeerd Onregelmatig. Een geschenk. Hoeveel zal er onbekend zijn voor mij? Ik heb even gebladerd in de keur aan wandelingen en is er nog voldoende te ontdekken.

Voor meer informatie over deze gids en bestelmogelijkheid, klik op Gegarandeerd Onregelmatig

Advertenties

2 reacties op ‘wandelen over de onbekende Veluwe

Reacties zijn gesloten.